Έργο για την ασφάλεια των παιδιών μας.

13

 

Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο έργο που δε φαίνεται στην πόλη, αλλά πρέπει και αξίζει να το αναφέρω:

Ανακατασκευάζουμε όλες τις παιδικές χαρές που λειτουργούν μέσα στους παιδικούς μας σταθμούς. Ο στόχος μας είναι όχι μόνο να ομορφύνουν οι χώροι, αλλά κυρίως να παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στα νήπια.

Έτσι λοιπόν, έχουμε ήδη ολοκληρώσει την πρώτη φάση του έργου με δική μας χρηματοδότηση, που περιλαμβάνει τον 9ο Βρεφικό & Νηπιακό Σταθμό στη Νίκαια (οδός Σμύρνης 47 & Τυάνων) και τους Α΄ και Γ΄ Νηπιακούς του Ρέντη (Οδός Θεμιστοκλέους 7 & Αγ. Άννας 89 αντίστοιχα). Τοποθετήθηκαν νέα σύνθετα όργανα και δάπεδα ασφαλείας για τα παιδιά. Αυτές οι παιδικές χαρές, είναι πλέον πιστοποιημένες για την ασφάλειά τους.

Τον ίδιο στόχο έχουμε και για τη δεύτερη φάση του έργου που γίνεται με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς του Δήμου στους οποίους θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που προβλέπει η σχετική μελέτη, όπως δάπεδα ασφαλείας, τραμπάλες ελατηρίου, σύνθετα όργανα, ξύλινη περίφραξη κλπ.
Στόχος μας είναι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όλες οι παιδικές χαρές στους παιδικούς μας σταθμούς να είναι πιστοποιημένες για την ασφάλειά τους.

Φυσικά, το αντίστοιχο έργο και για τις υπόλοιπες παιδικές χαρές της πόλης συνεχίζεται και πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!