Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δήμαρχος Παναγόπουλος: Ο άνθρωπος που φροντίζει το νησί και αναβαθμίζει την πλατεία Παπασίδερη.(φωτό)

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Πρασινίζουμε την Πλατεία Παπασίδερη στα Αλώνια!

Με πρωτοβουλία και αμέριστη στήριξη από τον Δήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος φροντίζει και συντηρεί το νησί μας σε όλα τα επίπεδα, η κεντρική πλατεία του νησιού μας αποκτά νέο, ζωηρό χρώμα.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στη συνολική φιλοδοξία για μια πιο όμορφη και φιλόξενη κοινότητα.

Με την ευγενική προσφορά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ» και την υποστήριξη της P&G και του MyMarket, φυτέψαμε νέα φυτά στην πλατεία, τα οποία θα ομορφύνουν και θα αναζωογονήσουν τον χώρο.

Στη φύτευση συμμετείχαν ενεργά τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου, οι καλύτεροι μας βοηθοί, που με τον ενθουσιασμό τους ενίσχυσαν το μήνυμα της οικολογικής ευαισθησίας.

Τα φυτά που κοσμούν πλέον την Πλατεία Παπασίδερη είναι:

Αμυγδαλιά

Κουτσουπιά

Φίκος Αουστράλις

Ροβίνια

Δράκαινες

Ελέαγνοι

Μετροσίδηροι

Ευγενίες

Ευχαριστούμε θερμά την «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ» και τις συνεργαζόμενες εταιρίες για την πολύτιμη προσφορά και υποστήριξή τους.

Η χαρά των κατοίκων της περιοχής, αλλά και ο ενθουσιασμός των παιδιών που συμμετείχαν, αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη ικανοποίηση και πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε δυναμικά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΓιώργος Παναγόπουλος: Πέντε χρόνια συνεχών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο του νησιού.(βίντεο)ΕπόμενοΟ Δήμος Σαλαμίνας στο πλευρό των ευάλωτων: Κοινωνική Ιατρική Μέριμνα με την Υπογραφή του Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου