Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

12

Η χθεσινή δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών στρατιωτών ενάντια στους Παλαιστίνιους στη λωρίδα της Γάζας μόνο αγανάκτηση, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί στον ελληνικό λαό.

Οι δεκάδες νεκροί και οι χιλιάδες τραυματίες συνιστούν μια πρωτοφανή βαρβαρότητα, ένα πραγματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με ηθικό αυτουργό τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Όμως παρά τον ανοικτό πόλεμο των ΗΠΑ και Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, το αίτημα για Παλαιστινιακό Κράτος παραμένει επίκαιρο και ισχυρό.

Η καταδίκη της χθεσινής σφαγής πρέπει να είναι ομόθυμη, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις όπως συστηματικά πράττουν τις τελευταίες δεκαετίες ΟΗΕ και Ε.Ε. Η ειρήνη στην περιοχή αυτή προϋποθέτει την ελευθερία και την αυτοδιάθεση των λαών, τον τερματισμό των ένοπλων συγκρούσεων σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Ο Ελληνικός λαός συμπαραστέκεται στους αγώνες του Παλαιστινιακού λαού και ζητά από την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο να προχωρήσουν άμεσα σε αποφάσεις αναγνώρισης του Παλαιστινιακού Κράτους

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!