Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απολογία Σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ για τον Αγώνα ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Πειθαρχική Επιτροπή Ε.Π.Σ. Πειραιά

Κλήση σε Απολογία

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά καλεί το σωματείο ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ σε απολογία, σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τον αγώνα ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 27 Απριλίου 2025.

Σύμφωνα με την διαδικασία, το σωματείο καλείται να καταθέσει γραπτό υπόμνημα στην γραμματεία της Ένωσης, το οποίο θα πρέπει να παραληφθεί το αργότερο τρία (3) ημερολογιακά 24ωρα από την επίσημη ενημέρωση των εκπροσώπων του σωματείου.

Επισημαίνεται ότι η τήρηση της προθεσμίας για την υποβολή του υπομνήματος είναι ουσιώδης για την ορθή διεξαγωγή της πειθαρχικής διαδικασίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΕπιβολή ποινής σε ποδοσφαιριστή υποδομών Κ14 – Ε.Π.Σ. ΠειραιάΕπόμενοΣύμφωνα με το άρθρο 10 του Π.Κ. – Ποινές σε αξιωματούχους για παραπτώματα αγώνων