Από σένα είδαμε πάθος ψυχή λεβεντιά ήθος αγωνιζόσουν για την θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού. (Αντίο αγαπημένε Κώστα Πολυχρονίου)

18

Αντίο αγαπημένε Κώστα Πολυχρονίου από εσένα καταλάβαμε μάθαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Από σένα είδαμε πάθος ψυχή λεβεντιά ήθος αγωνιζόσουν για την θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού.

Στα πρώτα σου παιχνίδια κάποιος αντίπαλος σε κυνήγησε και σε σταμάτησε ο Ανδρέας Μουράτης: Πού πας μικρέ εμείς οι Ολυμπιακοί ποτέ δεν γυρνάμε πλάτη καθόμαστε και τρώμε ξύλο..Από τότες ποτέ δεν γύρισες πλάτη, δεν λύγισες από κανένα αντίπαλο όσο δυνατός και να ήταν ήσουν παλικάρι το λιοντάρι του Ολυμπιακού αγωνιζόσουν με σπασμένο κεφάλι με εξάρθρωση ωμοπλάτης για το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Καλό ταξίδι Αργηγέ του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος.Πότε δεν θα σε ξεχάσουμε όσο ζούμε. Κώστας Πολυχρονίου σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλό παράδεισο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Κώστα Πολυχρονίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΟΣ 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ: Η προσωποποίηση του πάθους και της ολυμπιακής ψυχής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩhttp://www.sportactive.gr/2018/06/blog-post_5.html

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!