Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 35χρονου Μπάμπη Βεκρή ποδοσφαιριστή, από τον Πειραιά

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

 Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα (22/11) τον 35χρονο ποδοσφαιριστή στην γενέτειρά του …παιδί του Πειραιά

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί στο νεκροταφείο της Ανάστασης  για να πει το τελευταίο «αντίο».

Ο Μπάμπης Βεκρής τους τελευταίους μήνες της ζωής του έδινε με αξιοπρέπεια και με μεγάλη δύναμη ψυχής την μάχη του, αλλά δυστυχώς τα ξημερώματα της  Παρασκευής (22/11) άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του.

Μπάμπη καλό ταξίδι στον παράδεισο τον αγγέλων

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΧριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.(ΒΙΝΤΕΟ)ΕπόμενοΝικόλαος Σούτας : Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ (βίντεο – φωτό)