Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναβολή στο Κύπελλο Γερμανίας Επ΄ αόριστον

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Ο τελικός  Κυπέλλου, αναβλήθηκε επ΄ αόριστον λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική  (DFB) την Παρασκευή 24/04/2020

Το ποδόσφαιρο  έχει διακοπεί από τον Μαρτίου και θα παραμείνει έτσι έως τις 30 Απριλίου.

Ελπίζει να επαναρχίσει η Bundesliga μέσα στο Μάιο.

«Λόγω της τρέχουσας αναστολής και του ερωτηματικού που υπάρχει για το πότε θα επανεκκινήσει η σεζόν, οι ημερομηνίες του τελικού του γερμανικού Κυπέλλου και των δύο ημιτελικών παραμένουν προς το παρόν ανοιχτές», αναφέρει η ανακοίνωση της DFB.

Η κυβέρνηση προγραμματίζει να συναντηθεί με τους ηγέτες των ομοσπονδιακών κρατών την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν την προοπτική χαλάρωσης των μέτρων του κορονοϊού στην χώρα, κάτι που εφόσον γίνει είναι πιθανό να «ανάψει το πράσινο φως» για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα.

Όταν και όπου ο τελικός διεξαχθεί, το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί σε άδειες εξέδρες, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φριτς Κέλερ, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος των οπαδών στα γήπεδα.

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Αϊντραχτ και η Σααρμπρίκεν θα φιλοξενήσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν στους δύο ημιτελικούς, πριν αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού.

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΠΑΕ Ιωνικός : κος Ιωάννης Τσιριγώτης εκφράζουν την βαθιά τους δυσαρέσκεια.ΕπόμενοΕισήγηση «βόμβα» για υποβιβασμό Ολυμπιακού – Ατρόμητου και ισόβιο αποκλεισμό των μεγαλομετόχων τους