Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι Ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά βράβευσαν τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο και τη συμβολή του στη δημιουργία του νέου γηπέδου.
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, κύριος Νικόλαος Βιρβίλης, ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Μαρινάκη, υπογραμμίζοντας πως χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν με την υποστήριξή του, τα παιδιά έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται σε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον.
«Το γήπεδο αυτό δεν είναι μόνο ένας χώρος άθλησης, αλλά ένα σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Μαρινάκη για την ανεκτίμητη συμβολή του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Βιρβίλης.
Η βράβευση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, και του Προέδρου της 4ης Κοινότητας, Τάσου Πούλου, επισήμανε τη στήριξη των τοπικών αρχών στο έργο του συλλόγου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαμόγελα και αισιοδοξία, ενώ η παρουσία παιδιών, γονέων και μελών της τοπικής κοινωνίας ανέδειξε το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας που διέπει τον σύλλογο.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.