Σταύρου: ”Συζητήσαμε γιατί δεν ξεκινάμε καλά τα παιχνίδια”

Έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ερμής Κορυδαλλού με την μη καλή παρουσία του στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σταύρου συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του το εν λόγω πρόβλημα για να δει τι φταίει. Παράλληλα, μας μίλησε και για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Φαληρικό, αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κορυδαλλού.

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Φαληρικό;

”Η προετοιμασία κύλησε σε καλά επίπεδα. Έχουμε δύο μικροπροβλήματα που είναι του Αντωνίου και του Στέφα λόγω τραυματισμού, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες μέρες. Πιστεύω οτι θα είναι ετοιμοπόλεμοι γιατί δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ όμως οτι είμαστε μία καλή νεανική ομάδα, κάτι που το έχουμε αποδείξει και με τα αποτελέσματά μας στους δύο πρώτους αγώνες”.

Και στα δύο παιχνίδια δεν ξεκινήσατε καλά. Πιστεύετε οτι τώρα θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω, καθώς ο Φαληρικός είναι μία δυνατή ομάδα όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία.

”Η αλήθεια είναι πως ρίξαμε το βάρος σε αυτό το κομμάτι, συζητώντας γιατί δεν ξεκινάμε καλά τον αγώνα, παρά το γεγονός οτι στη συνέχεια αντιδράμε όπως έγινε και με τη Δόξα Πειραιά και με τον Ατρόμητο Κερατσινίου. Δεν μπορώ εύκολα να το εξηγήσω. Πιστεύω οτι είναι ψυχολογικό. Μία ομάδα όμως σαν τον Ερμή δεν πρέπει να παίζει έτσι, γιατί είμαστε μία ιστορική ομάδα. Ίσως να φταίει οτι είμαστε και καινούριο σύνολο”.

Πώς αντιμετωπίζει μία τέτοιου είδους κατάσταση ένας προπονητής;

”Με το να κάτσει να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές όπως και κάναμε, καθώς επίσης και με τους συνεργάτες μου, μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Από τον σχηματισμό μέχρι και τη νοοτροπία”.

[sc name=”bitros” ]

Exit mobile version