Σταύρου: ”Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι”

Για την προετοιμασία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ερμής Κορυδαλλού ελέω της πανδημίας μας μίλησε ο τεχνικός της Πειραιώτικης ομάδας Βασίλης Σταύρου. Επίσης, μας σχολίασε την κλήρωση της Α’ κατηγορίας Πειραιά στην οποία βρίσκεται ο Ερμής, αλλά και τους αντιπάλους που θα συναντήσει.

-Πώς πήγε η προετοιμασία αυτής της εβδομάδας;

”Γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Οι προπονήσεις είναι κουραστικές, ενώ η αποχή των ποδοσφαιριστών λόγω του κορωνοϊού μας προκάλεσε στην αρχή κάποια προβλήματα. Γι’αυτό κιόλας φτιάξαμε ειδικό πρόγραμμα, ώστε να μην τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές, πράγμα αρκετά δύσκολο”.

-Οι μεταγραφές έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα;

”Ναι κανονικά. Μάλιστα, προσπαθούμε να κάνουμε 2-3 καλές προσθήκες ακόμα”.

-Υπάρχουν τραυματισμοί;

”Ναι. Είναι ο Κυρίτσης και ο Σιδηρόπουλος”.

-Έχετε κάποιο φιλικό αυτό το Σαββατοκύριακο;

”Ναι. Παίζουμε το Σάββατο στις 18:30 στην Αγία Ελεούσα με την τοπική ομάδα”.

-Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για την κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και το πόσο έτοιμοι πιστεύετε οτι θα είστε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα;

”Παρά το γεγονός οτι αργήσαμε μία εβδομάδα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, πιστεύω οτι θα είμαστε καλά, μιας και την 1η αγωνιστική θα έχουμε ρεπό. Συνεπώς, θα καλύψουμε την χαμένη εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, ενώ οι μεταγραφές θα έχουν ενταχθεί καλύτερα στην ομάδα. Όσον αφορά την κλήρωση, θεωρώ πως όλες οι ομάδες θα έχουν λίγο πολύ προβλήματα, λόγω και του κορωνοϊού. Όποια ομάδα καταφέρει να τα λύσει όλα και γρήγορα, αυτή θα πάει μπροστά. Και οι δύο όμιλοι είναι δύσκολοι, μιας και αρκετές ομάδες είναι ιστορικές. Γενικά το πρωτάθλημα του Πειραιά έχει ανέβει επίπεδο, δεδομένου οτι οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί. Γι’ αυτό και όλες οι ομάδες θα είναι δύσκολες. Εκτός αυτού, το πρωτάθλημα θα είναι και αρκετά κουραστικό, λόγω των πολλών αγωνιστικών. Εμείς προσωπικά κοιτάμε την ομάδα μας και μετά τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Πάντως, νομίζω πως θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο”.

[sc name=”bitros” ]