Αμπελακιακός-Ερμής Κορυδαλλού 2-1: Έγραψε ιστορία!

Ιστορική πρόκριση πέτυχε ο Αμπελακιακός, ο οποίος επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα (ο πρώτος είχε λήξει 1-4) απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού με 2-1, για τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά.

Έτσι, η ομάδα του Χρήστου Τάσση θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του θεσμού, περιμένοντας έναν εκ των Κερατσινίου και Εθνικού Πειραιά.Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-1 με γηπεδούχο τον Εθνικό, με τον επαναληπτικό να γίνεται την Τετάρτη στις 11 του μήνα.

Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τσαγκάρη στο 52′,  με τον Κοκλιώτη στο 58′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα, ο Αμπελακιακός είχε δοκάρι με τον Τσαγκάρη στο 61′.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Βασίλη Σταύρου, ήταν να μειώσει με τον Μεσσήνη στο 65′.

Αμπελακιακός (Χρήστος Τάσσης): Καρνέσης, Μάρα, Λιάτος (56’ Ζώτο Γ.), Χαλούλος, Αφράτης, Σγούρδας, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης (64’ Μπούτσης), Σταφσουλάι, Ζώτο Κ. (83’ Κεχαγιάς), Οντιαμπό (83’ Τάσσης).

Ερμής Κορυδαλλού (Βασίλης Σταύρου): Παπακώστας, Κολοβός, Σκόνδρας (72’ Λαγκαδίτης), Μπούρας, Μικρούλης, Καραγιάννης, Στακάι (72’ Καλόφωνος), Μεσσήνης, Μανωλάκος (46’ Αλεξανδρής), Βύρης, Μέκη Ομάρ [sc name=”boukis” ](46’ Θεοδοσίου).