Α.Ε Μαυρος Αετος Ολυμπιαδα: ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της στον ποδοσφαιριστή της Χρήστο Πέρρο για την άδικη τιμωρία 5 αγωνιστικών.

Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας (διοίκηση προπονητικό team και ποδοσφαιριστές) εκφράζει τη συμπαράστασή και την ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της στον ποδοσφαιριστή της Χρήστο Πέρρο για την άδικη τιμωρία 5 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο.
Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας τιμωρήθηκε με βάση την έκθεση του παρατηρητή κ. Γρηγόρη Αποστολόπουλου στο παιχνίδι Α.Ε. Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα-Α.Ο. Χαλκηδών που πραγματοποιήθηκε στις 2-3-2022 σε ένα ματς που το φύλλο αγώνα ήταν ΛΕΥΚΟ.

Ο κ. Αποστολόπουλος, λοιπόν, έγραψε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο ποδοσφαιριστής μας κινήθηκε εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσει!

Εδώ λοιπόν αρχίζει το θέατρο του παραλόγου:

1) Πώς γίνεται αφού συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα να μην έχουν αντιληφθεί το γεγονός ούτε ο διαιτητής ούτε κάποιος από τους επόπτες γραμμών.

2)Γιατί αφού οι διαιτητές δεν το αντιλήφθηκαν, ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος δεν κάλεσε τον διαιτητή να τον ενημερώσει για προβεί στις ανάλογες κινήσεις σαν άρχοντας του αγώνα.

3) Γιατί δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την λήξη του αγώνα να πει στον διαιτητή να γράψει στο φύλλο αγώνα το περιστατικό.

4) Εντύπωση μας κάνει βέβαια και το πως η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης έβγαλε την απόφαση στηριζόμενη μόνο στην μαρτυρία ενός ανθρώπου ενώ δεν αντιλήφθηκε κανείς το περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

5) Γιατί δεν κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο ο διαιτητής όσο και ο ποδοσφαιριστής μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει ενωμένη τι υποχρεώσεις της με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες και δυσκολίες που αντιμετωπίζει από εξωγενείς παράγοντες

ΥΓ. Θα θέλαμε να πει και σε εμάς ο κ. Αποστολοπουλος αυτά που έλεγε σε πηγαδάκι κατά την έξοδό του από το γήπεδο και να μας πει τι εννοούσε με την αναφορά του σε…είδος καπνιστού!

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.