Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευσης Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας.(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευσης και οικονομικός απολογισμός από την Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αθηνάς την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου του 2023 και Ώρα 17:00 στο δημαρχείο του Χαϊδαρίου .

Το παρών έδωσαν σχεδόν όλες οι ομάδες με απουσία μόνο τρεις συζητήθηκε ο οικονομικός απολογισμός και κατά ψηφίστηκε ομόφωνα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Στέλιος Σαρηδημητριου ζήτησε απόλλους στους εκπροσώπου στον ομαδών να καταθέσουν προτάσεις για το καινούργιο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το 2023 -2024

Πραγματικά δοθήκανε πολλές προτάσεις από τους εκπροσώπους και τα περισσότερα πραγματοποιηθήκανε όλοι μαζί δίνοντας ευχές για μία καινούργια Ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να είναι ακόμα πιο σπουδαίο το φιλανθρωπικό έργο των παλαιμάχων της Αθήνας .

Υ.Σ  Προσοχή οι ομάδες να μην αναρτήσουν τα σκορ που παίζουνε είτε σε φιλικά είτε σε επίσημα γιατί θα έχουνε σοβαρές κυρώσεις ακόμα και αποβολή από το πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.