Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 10/10/2020

ΚΡΙΟΣ: Στις δυσκολίες που έρχονται στο προσκήνιο καλό είναι να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Είστε υπέρ το δέον συγκεντρωτικοί και πολύ κακώς πιστεύετε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην πλήξετε από ανία φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε. Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον χώρο της εργασίας σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες των γύρω σας σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην απογοητεύεστε από αυτούς με τους οποίους συναναστρέφεστε, ό,τι είχαν σας το έδωσαν.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές ανάγκες σας. Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια επιτυχής συμφωνία στον επαγγελματικό χώρο σας θα σας ανανεώσει. Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες κι εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν για να ακούσετε το ένστικτό σας πρέπει να φτάσετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετέ το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε έναν αγαπημένο φίλο που έχετε παραμελήσει. Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε, μια και ο φόβος δεν σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν.