Ζώδια: Προβλέψεις 28/1/2021

ΚΡΙΟΣ
Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, τα οποία επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν ο χρόνος σάς το επιτρέπει, τακτοποιήστε θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο, με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να προκαλέσουν ρήξη ανάμεσά σας. Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο. Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις σας και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσουν η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα.

ΛΕΩΝ
Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα παίξει σημαντικό ρόλο το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό περιβάλλον σας. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΖΥΓΟΣ
Καλλιεργήστε τις επαφές σας που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες, ενώ προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε την εξωτερική εμφάνισή σας για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες. Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια και τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβληθούν οι συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση. Δώστε χρόνο και στον σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ό,τι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κινηθείτε με καινούργιες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας. Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτήματα που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια