Ξεχωριστή μέρα για την πόλη μας! Ξεκίνησε να λειτουργεί το πανεπιστήμιο στη Νίκαια!(βιντεο)

Σήμερα, Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Νίκαια, στο πρώην ολυμπιακό κτίριο της άρσης βαρών, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και η χαρά όλων μας είναι μεγάλη.

Πρόκειται για ένα σημαντικό για την πόλη μας γεγονός με πολλές θετικές για να μη πω ευεργετικές για το Δήμο μας, προεκτάσεις.

Καλωσορίζω τους φοιτητές, τους καθηγητές τους και την πρυτανική αρχή, τους εύχομαι το σημερινό ξεκίνημα τους στο πανεπιστήμιο της πόλης μας να σηματοδοτήσει μια πορεία γεμάτη από επιτυχίες και νέες κατακτήσεις στην επιστήμη της οικονομίας και με την ευκαιρία, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος μας, το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου κι εγώ προσωπικά, θα είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστεί για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του πανεπιστημίου, κυρίως, τώρα με το ξεκίνημα της λειτουργίας του.

Το πανεπιστήμιο στη Νίκαια είναι πλέον μια πραγματικότητα και παράλληλα μια δικαίωση της πολύχρονης προσπάθειας μας να το φέρουμε εδώ και από εδώ να συνεχίσει να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους από όλη την Ελλάδα, να αποκτήσουν γνώση και επιστημονική επάρκεια.

Να ενημερώσουμε ότι μετά την επικοινωνία με τον ΟΑΣΑ οι συγκοινωνίες της περιοχής έχουν προσαρμοστεί στη λειτουργία του Πανεπιστημίου (Λεωφορειακή γραμμή 750) από 1/11/2021.

Ναι, λοιπόν, σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλη την πόλη και τους δημότες της.

Το πανεπιστήμιο της Νίκαιας άνοιξε τις πόρτες της λειτουργίας του.

Στο video που ακολουθεί οι δηλώσεις μου στην ΕΡΤ πριν λίγες μέρες με αναφορά σε ενδιαφέροντα στοιχεία της λειτουργίας του πανεπιστημίου στην πόλη μας.

Exit mobile version