Βουτσινάς: ”Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο”

Ο προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου Δημήτρης Βουτσινάς, μας μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στη χθεσινή ήττα απέναντι στον Μαύρο Αετό-Ολυμπιάδα με 0-2, αλλά και στα πράγματα που θέλει να διορθώσει εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας που είναι το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου.

Η ομάδα σας με βάση την έκβαση του παιχνιδιού έχασε φυσιολογικά. Παρ ‘όλα αυτά κράτησε το μηδέν για πολύ ώρα, δείγμα της μαχητικότητας που διαθέτει. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο για την εμφάνισή σας;

”Όπως είχα πει και σε προηγούμενη συνέντευξη, ο αντίπαλός μας ήταν πιο έτοιμος από εμάς, καθώς ξεκίνησε νωρίτερα προετοιμασία και εκτός αυτού είναι μία κατηγορία πιο πάνω. Το σίγουρο είναι οτι για 70 λεπτά η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά, ακολουθώντας την τακτική που τους ζήτησα στο 100% και μπορώντας να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους, ώστε να μην πατήσει η Ολυμπιάδα εύκολα την περιοχή.  Παρ’ όλα αυτά, δεχτήκαμε το γκολ μετά από αδράνεια της άμυνας, ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Πιστεύω πως σημαντικό ρόλο έπαιξε οτι τα παιδιά από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένα, ίσως και από τα πολλά τρεξίματα που κάναμε για να κρατήσουμε το μηδέν. Πάντως η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, όλα τα παιδιά πάλεψαν και αυτά είναι τα πράγματα που θα κρατήσουμε”.

Επόμενο επίσημο παιχνίδι θα έχετε σε 2 εβδομάδες. Πιστεύετε οτι αυτό θα σας κάνει καλό δεδομένου οτι έχετε δει εν μέρει ποια είναι τα συν και τα πλην της ομάδας σας, ώστε να τα διορθώσετε;

”Το σίγουρο είναι οτι η ομάδα μας δύσκολα δέχεται γκολ, αλλά και δύσκολα πετυχαίνει γκολ. Συνεπώς, στόχος μας είναι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι το γκολ, πράγμα που θα επιτευχθεί μέσα από τη προπόνηση, ώστε να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα στα παιχνίδια της Κυριακής.

[sc name=”hpeiros” ]