Βουτσινάς: ”Ελπίζω πως η πανδημία θα έχει σύντομο τέλος”

Το δικό του σχόλιο για τον κορωνοϊό και τις δύσκολες μέρες που περνάμε, έδωσε ο προπονητής του Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας Δημήτρης Βουτσινάς. Ο 49χρονος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στον τρόπο που αντιμετωπίζει η νέα του ομάδα την πανδημία, ενώ επεσήμανε πως θα ήθελε να γίνουν κάποιες προσθήκες, αν αυτό είναι δυνατό, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το σχόλιό του για την πανδημία:

”Πιστεύω πως είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες οι στιγμές αυτές που περνάμε σαν κοινωνία κάτι που περνάει και μέσα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Σίγουρα οι ομάδες είχανε κάνει τον προγραμματισμό τους, χωρίς να υπάρχει το Lockdown. Δυστυχώς όμως το δεύτερο Lockdown φέρνει πίσω όλους τους σχεδιασμούς και ανατρέπει τα πάντα. Είναι μία κατάσταση στην οποία δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα προέχει η υγεία όλων γι’ αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων. Ελπίζω πως όλο αυτό θα έχει σύντομο τέλος, ώστε να επαναλειτουργήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, και να επιστρέψουν ομάδες και ποδοσφαιριστές στα γήπεδα. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και όσο πιο γρήγορα να μπορέσουν να μας βρουν στα γήπεδα”. 

 

Το σχόλιό του για τον Μαύρο Αετό:

”Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν παρά τη διακοπή. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα το οποίο έχει πολλά παιχνίδια.  Υπάρχει συνεργασία με το προπονητικό τιμ, με τον γυμναστή αλλά και τους παίκτες οι οποίοι ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Όσον αφορά την επανένταξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση βρίσκεται κοντά στην ομάδα και δηλώνει παρών σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι είναι μία κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους και προσπαθούμε μέσα από αυτές τις συνθήκες να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με γνώμονα πάντα την υγεία της ομάδας. Διαθέτουμε ένα ρόστερ πλούσιο από νέα παιδιά με φιλοδοξίες και ελπίζουμε πως κατά τη μεταγραφική περίοδο θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με κάποιες προσθήκες”. 

[sc name=”fanis” ]