Βουτσινάς: ”Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό παιχνίδι”

Ο Δημήτρης Βουτσινάς, προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου, μας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του εν όψει του ματς κυπέλλου κόντρα στον ΑΣΧ Ποσειδών (17:15 – Κερατσινίου – Σιταποθήκες). Επιπλέον, μας περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και τη χημεία που έχει αναπτύξει ο ίδιος με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση.

-Πώς πήγε η προετοιμασία αυτής της εβδομάδας εν όψει του ματς κυπέλλου;

”Η αλήθεια είναι πως είχαμε συνολικά στην προετοιμασία κάποια προβλήματα λόγω και της πανδημίας. Έχουμε τρεις τραυματίες που είναι ο Καραγιάννης, ο Βικέντιος και ο Βλαχάκης. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό παιχνίδι, ελπίζοντας πως θα κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις μας”.

-Η ομάδα σας στα φιλικά έχει παρουσιάσει συνολικά ένα καλό πρόσωπο. Είστε πεπεισμένος οτι θα εμφανιστεί αναλόγως και αύριο;

”Πιστεύω πως ναι. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρώτου επίσημου παιχνιδιού. Θεωρώ πως θα είμαστε αυτοί που θα πρέπει, δεδομένης και της δουλειάς που έχουμε κάνει στην προπόνηση. Βέβαια, λείπουν κάποια πράγματα στην ομάδα, μιας και είμαστε ακόμα σε επίπεδο προετοιμασίας. Όπως και να ‘χει ο αντίπαλος είναι μία ομάδα Β’ κατηγορίας τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και στη συνέχεια να δούμε πως θα προσεγγίσουμε τον επόμενο αντίπαλο”.

Πώς είναι το κλίμα γενικά στην ομάδα; Έχετε δεθεί με παίκτες και διοίκηση;

”Το κλίμα είναι πολύ καλό. Τα παιδιά προσπαθούν να γίνουν μία παρέα μαζί με τη διοίκηση. Προσπαθούμε όλοι για το καλό της ομάδας και να περνάμε καλά. Όπως και τα παιδιά, έτσι και γω, έχω καλές σχέσεις με ποδοσφαιριστές και διοίκηση, έχοντας όλοι φυσικά ως απώτερο σκοπό να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με βάση τις οδηγίες που δίνω”.

[sc name=”fanis” ]