Βουτσινάς: ”Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά”

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Πανιώνιου Κερατσινίου απέναντι στον ΑΣΧ Ποσειδών, μας έδωσε ο τεχνικός Δημήτρης Βουτσινάς. Ο προπονητής του Πανιωνίου μας μίλησε επίσης και για τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα του.

Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα σας η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη στην παράταση και παράλληλα την πρόκριση. Τα συναισθήματά σας;

”Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και γενικότερα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά είχαν άγχος, μιας και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και ειδικότερα στην έδρα μας. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον ρυθμό του αγώνα, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο τελικά πετύχαμε. Μετά την αποβολή, είχαμε στο μυαλό μας να διαχειριστούμε το σκορ, κάτι το οποίο δεν πετύχαμε. Στην παράταση όμως, οι παίκτες έδειξαν εξίσου καλό πρόσωπο, πετυχαίνοντας το γκολ που μας έδωσε τη πρόκριση. Μάλιστα, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε ένα βήμα από την ισοφάριση. Ευτυχώς όμως, ο τερματοφύλακάς μας (Χάσκος) απέκρουσε το πέναλτι”.

Όπως είπατε, το χθεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο επίσημο για φέτος. Πιστεύετε οτι η ομάδα σας έβγαλε τα περισσότερα στοιχεία που θα θέλατε εσείς;

”Είναι μία ομάδα καινούρια, με καινούρια στοιχεία και με μία καινούρια φιλοσοφία την οποία θέλω να περάσω στα παιδιά για να μπορέσουν να έχουν καλύτερη συνέχεια. Πιστεύω οτι κάποια πράγματα εφαρμόστηκαν στο γήπεδο, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας”.

Τί θα πρέπει να διορθώσετε, ώστε να γίνετε καλύτεροι στη συνέχεια;

”Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό θέλω να περάσω στα παιδιά μέσω των προπονήσεων. Σίγουρα για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε να προσθέσουμε κι άλλα πράγματα, αλλά είμαι πεπεισμένος οτι σε 10-15 μέρες θα το έχουμε πετύχει, ώστε να ευχαριστιέται και ο κόσμος αυτό που θα βλέπει”.

[sc name=”hpeiros” ]

Exit mobile version