Βουτσινάς: ”Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο”

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο προπονητής του Πανιώνιου Κερατσινίου, Δημήτρης Βουτσινάς, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Μαύρο Αετό-Ολυμπιάδα για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Πειραιά (17:00 – Γήπεδο Σιταποθηκών), καθώς και στα προβλήματα που αντιμετώπισε αυτήν την εβδομάδα.

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Μαύρο Αετό;

”Η προετοιμασία κύλησε καλά, πέρα από δύο προβλήματα που είχαμε τα οποία δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι στην πρώτη κατηγορία και την σεβόμαστε, ενώ επίσης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Παρ’ όλα αυτά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Εμείς θα δούμε τον αγώνα όπως και όλους τους υπόλοιπους, κάνοντας δηλαδή το παιχνίδι μας και ό,τι βγει”.

Μιλήσατε για προβλήματα. Αναφέρεστε σε απουσίες;

”Ναι. Πέρα από τον Γκόλγκαρη λόγω κόκκινης κάρτας, δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Φρατζεσκάκη, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, τον Γλιάτη λόγω τραυματισμού στο γόνατο, συν κάποια παιδιά που έμειναν εκτός 18αδας γιατί είναι ανέτοιμοι”.

Παίζετε απέναντι σε έναν αντίπαλο όπου έχετε κάτσει στον πάγκο του. Πιστεύετε οτι έχετε ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτό, δεδομένου οτι γνωρίζετε το ποιόν του;

”Δεν έχει κάποια σχέση, καθώς ο κάθε προπονητής που κάθεται στον εκάστοτε πάγκο έχει τη δική του φιλοσοφία. Οπότε δεν θα παίξει κάποιο ρόλο”.

Πιστεύετε οτι η ομάδα σας μπορεί να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας;

”Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι. Τα υπόλοιπα έρχονται μέσα από τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα που θα παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές μου μέσα στο γήπεδο”.

[sc name=”boukis” ]