Η λακούβα που άνοιξε στην μέση του δρόμου αποκάλυψε τούνελ για ληστεία σε τράπεζα [βίντεο]

blank - Η λακούβα που άνοιξε στην μέση του δρόμου αποκάλυψε τούνελ για ληστεία σε τράπεζα  [βίντεο]

Από τα πιο απίστευτα  που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ειδήσεις από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μια τρύπα στην μέση του δρόμου αποκάλυψε τούνελ 45 μέτρων που προοριζόταν για ληστεία.

Οι πολίτες θεώρησαν πως επρόκειτο απλά για μια τρύπα στην μέση του δρόμου. Σύμφωνα με το FBI όμως, ήταν η είσοδος μιας σήραγγας που οδηγούσε σε τράπεζα.

Οι υπάλληλοι του δήμου που είναι υπεύθυνοι για τα δημόσια έργα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, δέχτηκαν μια κλήση σχετικά με μια πιθανή τρύπα στην μέση του δρόμου κοντά στην τράπεζα Chase την Τρίτη το βράδυ, και προς μεγάλη τους έκπληξη, ανακάλυψαν το τούνελ μήκους περίπου 45 μέτρων με ένα καλώδιο τροφοδοσίας στο εσωτερικό και μια μικρή γεννήτρια, ανέφερε το FBI.


«Το τούνελ έχει διάμετρο περίπου 60 με 90 εκατοστά. Είναι πολύ μικρό και είναι πολύ κλειστοφοβικό» δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Μάικλ Λέβεροκ στους δημοσιογράφους.

Η σήραγγα ήταν κοντά σε μια δασώδη περιοχή νότια της τράπεζας, η οποία βρίσκεται σε ένα εμπορικό συγκρότημα απέναντι από την είσοδο του τούνελ. Η σήραγγα δεν έφτανε ωστόσο, μέχρι την τράπεζα, δήλωσε το FBI, προσθέτοντας πως διερευνά την ανακάλυψη ως απόπειρα διάρρηξής της.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

blank - Απίστευτο. Αγελάδα γίγαντας βολτάρει με το κοπάδι της. (βίντεο)

Απίστευτο. Αγελάδα γίγαντας βολτάρει με το κοπάδι της. (βίντεο)