Έλληνες έρχεται η λύση η Θώδη πρόκειται να ιδρύσει κόμμα

blank - Έλληνες έρχεται η λύση η Θώδη πρόκειται να ιδρύσει κόμμα

Τα προβλήματα μας πρόκειται να τελειώσουν, μετά τον Βαρουφάκη και άλλους πολλούς που λανσάρουν νέα κόμματα στην ελληνική επικράτεια, να την πετιέται και η δημοφιλής αοιδός Έφη Θώδη που δηλώνει ότι προτίθεται να ιδρύσει νέο κόμμα, που θα προχωρήσει άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

Σε συνέντευξή της από την Αμερική που βρίσκεται εκτελώντας τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις στην ομογένεια η τραγουδίστρια ανάφερα μεταξύ άλλων ότι, αισθάνεται έτοιμη να ξεκινήσει την πολιτική της καριέρα.

Στο ερώτημα που της τέθηκε, ποιο θα είναι το πρόγραμμα του κόμματος της απάντησε:

«Βεβαίως! Πρέπει να χαριστούν τα πάντα στους Έλληνες και να ξεκινήσουμε από την αρχή, στηριζόμενοι σ’ αυτά που παράγει η Ελλάδα, τα οποία είναι μοναδικά, και όχι να ζούμε με δανεικά.

Θα το ανακοινώσω στο Ελλάς TV, στη συνέντευξη που θα δώσω εδώ, στην Αμερική. Θα έρχονται όλοι στη χώρα μας και θα προσκυνούν!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι Έλληνες θα είναι ευτυχισμένοι. Αν με στηρίξουν, μπαίνω μπροστά.

Δεν υπάρχει ένας αρχηγός τον οποίο να πιστέψει ο κόσμος, να λέει αλήθειες και να μη θέλει τα λεφτά για πάρτη του. Έχω γνωρίσει τη δόξα κι έχω βγάλει λεφτά. Δεν χρειάζομαι άλλα. Εξάλλου, εγώ μόνο φασόλια τρώω!»

Εμπρός Έλληνες να την βοηθήσουμε, για αρχή προτείνουμε να υπάρξει γρήγορη συμμετοχή στα βαφτίσια, μην μας πάρει κανένας άλλος το καλό όνομα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Nomads spoiler διαρροή: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα 15/12 την ασυλία-Video

Nomads spoiler διαρροή: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα 15/12 την ασυλία-Video

blank - 27 χρόνια πριν Μια γυναίκα επικοινώνησε με την φυλή που σκότωσε τον John Chau και η συνάντησή της ήταν εντελώς διαφορετική

27 χρόνια πριν Μια γυναίκα επικοινώνησε με την φυλή που σκότωσε τον John Chau και η συνάντησή της ήταν εντελώς διαφορετική