Βασιλειάδης: ”Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε έκρινε αρκετά το ματς”

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε στα Peiraiotika.gr, ο προπονητής του Καραβά, Λευτέρης Βασιλειάδης, μας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Καραβά με 3-0, κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού, αλλά και στον λόγο για τον οποίο το παιχνίδι ήταν αρκετά σημαντικό.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη; ”Όλα τα παιχνίδια για μας έχουν ιδιαίτερο βάρος.Είμαστε αρκετά χαρούμενοι, καθώς τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν παγίδες.Οπότε, θέλαμε να δούμε την ομάδα πώς θα προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες.Λειτουργήσαμε σωστά, όλη η ομάδα, θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε σε τροχιά τίτλου, ενώ επιθυμούσαμε να κερδίσουμε και τις εντυπώσεις παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο επετεύχθη”.

Ο Βασιλειάδης μάλιστα, έκανε αναφορά και στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές του Καραβά, οι οποίοι κατά την άποψή του, μπήκαν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Πού πιστεύετε οτι κρίθηκε το παιχνίδι; ”Σίγουρα το πρώτο γκολ που πετύχαμε στην αρχή μας βοήθησε αρκετά ως προς τη ψυχολογία.Είχαμε παρακολουθήσει τον Αετό, εντοπίζοντας τα δυνατά και τα αδύνατά του σημεία και έτσι δουλέψαμε πάνω σε αυτά.Και από τη στιγμή που πετυχαίνεις νωρίς γκολ και είσαι γηπεδούχος, τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα”.

”Θεωρούμε τον Αετό ως μία αρκετά δυνατή ομάδα με καλή διοίκηση, αλλά και προπονητή, ενώ έχει ρόστερ απαρτιζόμενο από νεαρά παιδιά, αλλά και από έμπειρους ποδοσφαιριστές.Γι’αυτό έκρυβε και πολλές παγίδες το παιχνίδι”.

Η νίκη αυτή σας έδωσε το έναυσμα για να είστε περισσότερο αισιόδοξοι για τη συνέχεια; ”Όχι.Για μας κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και σημαντικό και δεδομένων των διάφορων υποχρεώσεων που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου, κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του.Συνεπώς, δεν απομονώνω το παιχνίδι αυτό ως ξεχωριστό.

Έχετε ξεκινήσει προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι; ”Ναι.Σήμερα είχαμε προπόνηση και θα προετοιμαστούμε ανάλογα για το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο”.

Υπάρχουν απουσίες; ”Όχι, δεν έχουμε κάτι αυτή τη στιγμή”.

Θυμίζουμε πως ο Καραβάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Χαραυγής τη Δευτέρα στις 15:30.

Βαθμολογικά, βρίσκεται στη θέση με 31 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τον πρώτο Αία Σαλαμίνας.

[sc name=”BITROS” ]