Βασιλειάδης: ”Κάποιες από τις μεταγραφές μας θα είναι βασικοί σήμερα”

Για τα πλάνα του εν όψει του σημερινού εκτός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον Ηρακλή Νίκαιας (το παιχνίδι θα γίνει στις 15:45), μας μίλησε στα Peiraiotika.gr, ο προπονητής του Καραβά, Λευτέρης Βασιλειάδης.

Σχετικά με τη προετοιμασία της ομάδας: ”Όπως είναι φυσιολογικό, όλη μας η εβδομάδα κινήθηκε στους ρυθμούς για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.Έχουμε δύο απουσίες, οι οποίες είναι ο Ιντρίς και ο Σαμλίδης.Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποκτήσει έναν έμπειρο προπονητή και καταξιωμένο στο χώρο.Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, μιας και ο Ηρακλής θέλει βαθμούς”.

Θα παίξουν οι μεταγραφές της ομάδας; ”Ναι.Κάποιοι μάλιστα θα παίξουν και βασικοί”.

Σχετικά με την αποχώρηση του Μπεσού: ”Είναι πολύ σημαντικός αθλητής για την ομάδα.Είχε μία πρόταση από μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας, την οποία δέχτηκε.Βέβαια, από πλευρά μας, θέλουμε το καλύτερο για εκείνον, γι’αυτό και σεβαστήκαμε την απόφασή του”.

Θα σας λείψει αγωνιστικά; ”Θεωρώ οτι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μπορούν να καλύψουν το κενό του.Έρχονται αθλητές που είναι ”διψασμένοι” για επιτυχίες, εξίσου και η επιθυμία μας να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις, ώστε να αναδειχθούν κι αυτοί με τη σειρά τους”.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Καραβάς απέκτησε τους Τάσο Κοττάκη, Μάριο Σελμανάι και Ρενάλντο Ράμα.

[sc name=”hpeiros” ]