Βασιλειάδης: ”Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών”

Την δική του τοποθέτηση για το παιχνίδι Κυπέλλου του Καραβά απέναντι στην Ελλάς Ποντίων έκανε ο προπονητής Λευτέρης Βασιλειάδης. Επίσης, ο Έλληνας προπονητής ευχαριστεί την Ελλάς Ποντίων για την φιλοξενία ευχόμενος καλή συνέχεια.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι με βάση το πώς εξελίχθηκε, με τελικούς νικητές εσάς στα πέναλτι. Θα ήθελα να μου σχολιάσετε πώς είδατε εσείς το παιχνίδι από τη δική σας οπτική γωνία.

”Ήταν άδικο και για τις δύο ομάδες που έπαιξαν τόσο γρήγορα μεταξύ τους. Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, βγάζοντας συμπεράσματα και αξιολογώντας τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα μας συνολικά εν όψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οπότε και για τις δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι. Κατ’ τα άλλα ο αγώνας είχε αρκετό ενδιαφέρον, ενώ είχε και αρκετά γκολ”. 

Πιστεύετε οτι τέτοιου είδους παιχνίδια κάνουν καλό στην ομάδα, μιας και το πρωτάθλημα θα αρχίσει σε 20 μέρες ή κάνουν κακό, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού;

”Τέτοια παιχνίδια μας κάνουν καλό γιατί το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει. Θέλαμε να δούμε αν κάποιοι παίκτες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κρίσιμες καταστάσεις, κάτι που ήταν θετικό. Επίσης, ο αντίπαλος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και τον θεωρούμε ως υποψήφιο για άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς διαθέτει έναν καλό προπονητή και μία σοβαρή διοίκηση”.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα;

”Να συνεχίσουμε την δουλειά και να διορθώσουμε πράγματα. Παράλληλα, περιμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες που είναι αρκετοί για να βρούμε ένα σταθερό σχήμα. Μέρα με τη μέρα θεωρώ πως θα γινόμαστε καλύτεροι. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο της Ελλάς Ποντίων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Φούντα για τη φιλοξενία και να τους δώσω συγχαρητήρια για την ομάδα τους”.

[sc name=”boukis” ]