Βασιλειάδης: ”Είναι ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι χρονικά για εμάς”

Για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ελλάς Ποντίων για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου (Σάββατο 17:00), αλλά και για τα πλάνα της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν μας μίλησε ο προπονητής του Καραβά, Λευτέρης Βασιλειάδης. Θυμίζουμε πως ο Καραβάς βρίσκεται στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Σε τι στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία σας εν όψει και του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Ελλάς Ποντίων;

”Είμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε τον Οκτώβριο. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ αξιόλογη που είναι και υποψήφια για άνοδο. Είναι ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι χρονικά που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα”. 

Έχετε απουσίες;

”Ναι. Τον Ράμμα και τον Τσακίρη”.

Δεδομένου οτι η ομάδα σας βρίσκεται στη Γ’ Εθνική, θα δίνετε ευκαιρίες στα νέα παιδιά μέσω του κυπέλλου;

”Αυτό εξαρτάται και από τα ίδια τα παιδιά. Αν κάποιος ποδοσφαιριστής είναι αξιόλογος, εννοείται πως θα μπω στη διαδικασία να τον βάλω. Σημαντικό ρόλο επίσης έχει η παρουσία και η συμπεριφορά του κάθε παίκτη στην προπόνηση, ενώ αν τους χρησιμοποιήσω και μου αποδείξουν οτι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις, εννοείται πως θα τους υπολογίζω”.

Προτεραιότητα για εσάς είναι η Γ’ Εθνική, το Κύπελλο ή και τα δύο;

”Κύριος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα λάβουμε σοβαρά το Κύπελλο. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι σοβαρά”.

[sc name=”fanis” ]