Βασιλειάδης: ”Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά συνολικά”

Ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του δείχνει ο Λευτέρης Βασιλειάδης, μετά και τη χθεσινή νίκη του Καραβά επί της ΑΣ Ποντίων με 0-4. Ο προπονητής της Πειραιώτικης ομάδας μας επεσήμανε επίσης οτι όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στον Καραβά, έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα σε ερώτηση που του κάναμε σχετικά με τον Νικολόπουλο.

Ακόμη μία νίκη με πολλά γκολ για την ομάδα σας και χωρίς να δεχθείτε ούτε ένα αυτή τη φορά. Ένα σχόλιο για την εμφάνιση της ομάδας σας.

”Θεωρώ οτι η ομάδα μπαίνει σε έναν ρυθμό μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές και να δοκιμάσουμε νέους, μιας και έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε 5 αλλαγές. Χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια για την ομάδα μας γιατί το πρωτάθλημα έχει αργήσει πολύ να ξεκινήσει”.

Είστε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές σας;

”Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά συνολικά όχι μόνο από χθες. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, καθώς οι συγκυρίες δεν μας βοηθούν πολύ ιδιαίτερα με το θέμα του γηπέδου”.

Ο Νικολόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε χατ-τρικ. Πιστεύετε οτι θα είναι λύρα 100 για την ομάδα, δεδομένου οτι τον αποκτήσατε φέτος;

”Τον πήραμε γιατί τον πιστεύουμε. Θέλουμε να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμως μόνο ο Νικολόπουλος, όλα οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε και το πρωτάθλημα, ώστε να βγάλουμε πιο χρήσιμα συμπεράσματα”.

[sc name=”hpeiros” ]