Τρομερή Καστέλλα, 0-5 την Θύελλα Μοσχάτου!

Ένα ισχυρό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Καστέλλα, ώστε να καταβάλλει με το εκκωφαντικό 0-5 την Θύελλα Μοσχάτου!

Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν πολύ ορεξάτες, με αποτέλεσμα στο πρώτο 20λεπτο να υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν για να ανοίξει το σκορ.

Αυτό τελικά έγινε στο 38′ με κοντινό πλασέ του Αυτζή, με το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 0-1.

Στην επανάληψη, η Καστέλλα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Πάσα στο 52′ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της στο οκτάλεπτο 73′ – 80′.

Σε αυτό το διάστημα σκόραραν οι Μποντέτσι(73′), Μπανάι (77′) και Σκούρτης (80′).

Η Θύελλα Μοσχάτου παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, ενώ η Καστέλλα έκανε ένα σημαντικό βήμα όσο αφορά τον στόχο της σωτηρίας, καθώς έφτασε τους 23 πόντους και την 12η θέση.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, η Θύελλα Μοσχάτου θα παίξει στην έδρα του Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ η Καστέλλα θα φιλοξενήσει τον Δία Κορυδαλλού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γερογιάννης, Γεωργιάδης(61′ Μάρκος), Ναρνιάν(78′ Παππάς), Βερεσέγλου, Κωνσταντάκος(74′ Νίκας-Νασιούλης), Σκοπελίτης Γ. , Νταής, Σκοπελίτης Ι. , Παππάς, Νικολόπουλος, Εφέντη

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Μανώλης, Δημόπουλος(55′ Βιτσαράς), Καρκαβίτσας, Τσάκος, Μποντέτσι, Μπουτσίνης(64′ Σκούρτης), Αυτζής, Πάσα, Λυσσέας(72′ Μπανάι), Τσερεγκούνης(75′ Καρατσομπανάκης)