Ο Τσίπρας πήρε φόρα και εγκαινιάζει ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ στον Πειραιά!

12
Ο Τσίπρας θα εγκαινιάσει και το ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά
Ο Τσίπρας θα εγκαινιάσει και το ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά

Ο Τσίπρας μετά τα εγκαίνια του ΜΕΤΡΟ στην Θεσσαλονίκη τώρα και στον Πειραιά.Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ξεκίνησε τα εγκαίνια και φαίνεται ότι πλέον δεν τον σταματά τίποτα!Μετά την υπερπαραγωγή που πραγματοποίησε στο ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει και στο λιμάνι του Πειραιά για ΝΕΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ!!

Μετά τα περίφημα εγκαίνια του ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη – το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει πρώτα ο Θεός το 2020-2021 – πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να εγκαινιάζει σύντομα ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ Πειραιά.

Ο Τσίπρας θα εγκαινιάσει ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ στον Πειραιά

Διπλά εγκαίνια λοιπόν στον Πειραιά για το μεν «φάντασμα» του ΤΡΑΜ – καθώς ΤΡΑΜ ακούμε και ΤΡΑΜ δε βλέπουμε εδώ και χρόνια – αλλά και για το ΜΕΤΡΟ, το οποίο εμείς υπολογίζουμε ότι θα προσεγγίσει το Μεγάλο Λιμάνι κατά το 2025!

Βέβαια, ο κ. Τσίπρας όταν επισκεφτεί τον Πειραιά, καλό θα είναι να συνοδεύεται και από ένα δυο Εισαγγελείς, οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν την εξονυχιστική διερεύνηση του κόστους υλοποίησης του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, το χρονοδιάγραμμα που ακολουθήθηκε με 3 συν έτη καθυστέρησης, καθώς και των καταστροφικών συνεπειών στην αγορά του Κέντρου.

post 6809 - Ο Τσίπρας πήρε φόρα και εγκαινιάζει ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ στον Πειραιά!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Μπορεί να γελάμε βέβαια, αλλά η κατάσταση είναι για κλάματα!

Ειλικρινά δεν είμαστε σε θέση να διανοηθούμε την επόμενη κίνηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών.

Ο κ. Τσίπρας και η «παρέα» του είναι ικανοί να εγκαινιάσουν και διαστημικό σταθμό στον Άρη μέχρι τις επόμενες Εθνικές Εκλογές, μιας και έχουμε και πρότυπη διαστημική υπηρεσία στη διάθεσή μας πλέον!

πηγή-Piraeuspress.gr