Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα

Είναι ίσως το ομορφότερο στολίδι της πρωτεύουσας και έχουμε την ευτυχία να το έχουμε δίπλα στον Πειραιά. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ξεχωρίζει για πάρα πολλούς λόγους μέσα στην ζούγκλα που λέγεται Αθήνα.

Αυτή την φορά όμως το ΚΠΙΣΝ δίνει μια φανταστική λάμψη ομορφιάς στολισμένο για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος στο ιδανικότερο μέρος της Αττικής

Από το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώθηκε σε ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους και ένας μαγικός κόσμος ζωντάνεψε με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στις 6 το απόγευμα, τα γιορτινά φώτα άναψαν, οι φωτεινές διαδραστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ενεργοποιήθηκαν και το παγοδρόμιο που έχει στηθεί και φέτος στο Κανάλι παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show καλλιτεχνικού πατινάζ. Τη βραδιά πλαισίωσαν συναυλίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

15.000 περίπου επισκέπτες, όλων των ηλικιών, είδαν το Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ να ζωντανεύει, σε μια μεγάλη γιορτή!

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ξετυλίγεται όλο τον Δεκέμβριο και κορυφώνεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων, πυροτεχνήματα και τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, SNF RUN: 2019 FIRST RUN, που διοργανώνει και φέτος το ΙΣΝ, υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δεκεμβρίου, πατήστε εδώ.

2 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα3 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα4 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα5 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα6 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα7 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα8 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα9 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα10 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα11 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα12 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα13 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα14 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα15 - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Ο απόλυτος προορισμός για τα Χριστούγεννα

Πηγή φωτογραφιών: Νίκος Καρανικόλας & Πελαγία Καρανικόλα

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Η διαδικασία της αυτοϊασης είναι έμφυτη

Η διαδικασία της αυτοϊασης είναι έμφυτη

Φοιτήτρια Ρόδος: Μυστήριος ο θάνατος της νεαρής κοπέλας

Φοιτήτρια Ρόδος: Μυστήριος ο θάνατος της νεαρής κοπέλας