Δωρεάν Wi-Fi στο Κερατσινι και στην Δραπετσώνα ΜΕΡΟΣ 3ο-ΤΡΙΛΟΓΙΑ κατάντησε αυτο το Wi-Fi!!

60

Διαβάσαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα της αυτοδιοίκησης και πραγματικά ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!! 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε, εδώ, 16 Δήμοι της Αττικής έχουν κάνει αίτηση για να ενταχθούν στο WiFi for Europe (WiFi 4eu).

Μέσα σε αυτούς τους 16 Δήμους είναι και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας!!!

Απλά εμείς θα σας θυμίσουμε το slogan που κυριαρχούσε το 2015 στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Μετά την εγκατάσταση του πρώτου δωρεάν WiFi spot, στην πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο), τρία νέα δωρεάν WiFi σημεία μπήκαν σε λειτουργία στην πόλη.

Έτσι, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, επιπλέον, υπάρχει: 1) Στην Πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, 2) την Πλατεία Πόντου στην Δραπετσώνα και 3) στην Πλατεία Κώστα Βάρναλη (πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας).

«Τα FREE WiFi SPOTS στην πόλη μας θα πολλαπλασιάζονται σταδιακά, ενώ προσεχώς θα εγκαινιάσουμε και νέες ψηφιακές εφαρμογές στην πόλη μας. Βάζουμε την τεχνολογία στην εξυπηρέτηση του δημότη. Εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή»

Οι Δήμοι που συμμετέχουν στη διεκδίκηση ένταξης τους στο Πρόγραμμα είναι:

Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, Δήμος Γαλατσίου, Δήμος Ωρωπού, Δήμος Σαρωνικού, Δήμος Βύρωνος, Δήμος Μεγαρέων, Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Δήμος Σαλαμίνας, Δήμος Περάματος, Δήμος Πετρούπολης, Δήμος Ηρακλείου Αττικής, Δήμος Ασπροπύργου, Δήμος Αίγινας, Δήμος Σπετσών.

Αυτά τα χρήματα που δαπανήθηκαν τις προηγούμενες φορές που πήγαν τελικά; Κάποιος υπεύθυνος να απαντήσει υπάρχει; Η παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του νεαρού Δημοτικού Συμβούλου είχε να κάνει και με αυτο το κομμάτι,αφού όλοι θυμόμαστε ότι εκείνος είχε «αναλάβει» να φέρει σε περάς το δύσκολο εγχείρημα!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ