Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ποιον “τρώει”ο Έλληνας αμυντικός από την ομάδα

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ποιον "τρώει"ο Έλληνας αμυντικός απο την ομάδα

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επιστρέφει στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια και όντας πλέον 34 ετών.

Μετά από εκείνον τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην Εθνική ομάδα τo 2012 στο Euro και μετά την αποχώρηση του από το λιμάνι δύο χρόνια μετά , ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε ότι χρειάζεται η ομάδα ξανά έναν από τους καλύτερους στυλοβάτες της αφού ο Αβραάμ μαζί με τον Μέλμπεργκ ήταν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα των ερυθρολεύκων.

Η έλευση του Παπαδόπουλου στο λιμάνι θα βρει αρκετούς υποστηρικτές αφού όλοι θυμούνται το πάθος με το οποίο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Ο Αβραάμ, αρκετά μεγαλύτερος πλέον έρχεται στο λιμάνι ως μια οικονομική και δοκιμασμένη λύση και όντας πλέον υγιής μπορεί να προσφέρει αυτό που λείπει απο την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Ερχόμενος όμως στο λιμάνι αναγκαστικά κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το λιμάνι είναι ο Πορτογάλος Ροντερίκ Μιράντα ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Ο Πορτογάλος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται δεν θα βρει αφού ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς ο οποίος τον χρησιμοποίησε μάλλον «υποχρεωτικά» στο αρχικό σχήμα στη ρεβάνς με την Ξάνθη λόγω rotation και είναι φυσιολογικό να φεύγει από τον Πειραιά.

Με την επιστροφή του Αβραάμ στον Ολυμπιακό,πλέον οι γερόλυκοι θα είναι δύο αφού μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη, θα αποτελέσουν τους «πατέρες» των αποδυτηρίων και μετά το τέλος της χρονιάς, θα αναλάβει πόστο στην ομάδα, που θα αποφασιστεί από κοινού.

Ακόμη και στα 34 χρόνια του ο Αβραάμ μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη νοοτροπία του συνόλου στο οποίο προσπαθεί να κτίσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ως ένας ακόμη «σωματοφύλακας» της νοοτροπίας που πάντα ακολουθούσε την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη θα δείξει τον δύσκολο δρόμο στους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

EUROLEAGUE: "Δώρο" στον Ιτούδη το «διπλό» της ΤΣΣΚΑ

EUROLEAGUE: “Δώρο” στον Ιτούδη το «διπλό» της ΤΣΣΚΑ