Απίστευτο σενάριο για παραμονή «τελειωμένου» στον Ολυμπιακό – Θα μείνεις άφωνος

6
ο Πέδρο Μάρτινς είναι διατεθειμένος να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία
Ο Πέδρο Μάρτινς είναι διατεθειμένος να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία

Στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση ενός εξτρέμ για να ενισχυθεί η ομάδα στα άκρα στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωπαϊκής πορείας στο Europa League.

Η απόφαση όμως είναι ότι αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και χωρίς να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό, τότε δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί ποδοσφαιριστής που θεωρείται τελειωμένος από το καλοκαίρι και επέστρεψε από δανεισμό.

Με λίγα λόγια αντί να έρθει νέος παίκτης, μπορεί να αξιοποιηθεί ένας… παλιός και συγκεκριμένα ο Σεμπά!

Ο Βραζιλιάνος Σεμπά επέστρεψε από την Κίνα και τον δανεισμό του στην Τσονγκίνγκ Λιφάν και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους ερυθρόλευκους.

sempa - Απίστευτο σενάριο για παραμονή «τελειωμένου» στον Ολυμπιακό - Θα μείνεις άφωνος
Ο Βραζιλιάνος Σεμπά επέστρεψε από την Κίνα και θέλει να μείνει στο λιμάνι

Σκοπός της διοίκησης είναι να το πουλήσει για να ξεφορτωθεί και το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που πέρασε αρκετά χρόνια στο λιμάνι αλλά ποτέ δεν έγινε αποδεκτός και αγαπητός αφού ποτέ δεν έπεισε τον κόσμο για την αξία του.

Όπως φαίνεται όμως ο Πέδρο Μάρτινς είναι διατεθειμένος να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία αφού τον γνωρίζει από το πέρασμα του Βραζιλιάνου από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Σύμμαχος του προπονητή είναι και ο ίδιος ο Σεμπά ο οποίος μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Κίνα θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Πειραιά αφού αυτό είναι και ο διακαής πόθος της γυναίκας του Βραζιλιάνου.

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει ο Σεμπά θα μείνει και θα πάρει ευκαιρίες από τον Πορτογάλο προπονητή του στη συνέχεια της σεζόν σε αντίθεση με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος θεωρείται «τελειωμένος» από τον Ολυμπιακό.