Αφησε στον προβλήτα τις δύο βαλίτσες που είχε μαζί του κάνναβης βάρους οκτώ κιλών

10
ÂáñéÜ ôá óýííåöá ðÜíù áðü ôï ëéìÜíé ôïõ ÐåéñáéÜ,êëåéóôüò ï êáéñüò áðü ôï íÝï êýìá êáêïêáéñßáò, Ôñßôç 18 Äåêåìâñßïõ 2018 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Ο νεαρός αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου της γραμμής που έφτασε από τον Πειραιά έγινε… λαγός μόλις είδε να πλησιάζουν προς το μέρος του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Ήξερε τι τον περίμενε ένας νεαρός αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου της γραμμής που έφτασε από τον Πειραιά στο λιμάνι της Μυτιλήνης και έγινε… λαγός μόλις είδε να πλησιάζουν προς το μέρος του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου! Ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πίσω του, όμως, άφησε στον προβλήτα τις δύο βαλίτσες που είχε μαζί του, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους οκτώ κιλών και 170 γραμμαρίων. Μαζί με αυτά, βρέθηκαν και τα ταξιδιωτικά έγγραφα του 23χρονου αλλοδαπού τα οποία αποκάλυψαν την ταυτότητά του. Ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ η λιμενική αρχή διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν και σε ποιον σκόπευε να παραδώσει τα ναρκωτικά ο αλλοδαπός.

http://koinoniki.gr