Το σχόλιο του Βασίλη Σταύρου για το Ήφαιστος-Έρμης Κορυδαλλού

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο προπονητής του Ερμή Κορυδαλλού Βασίλης Σταύρου σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Ήφαιστο (Σάββατο στις 16:30 – Γήπεδο Μοσχάτου).

Ο τεχνικός της ομάδας του Κορυδαλλού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πρεβόλη λόγω τραυματισμού, καθώς επίσης και τον άμεσο συνεργάτη του Σπύρο Κουνέλη, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο τις προηγούμενες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σπύρο Κουνέλη, συνεργάτη του προπονητή μας Βασίλη Σταύρου, τον οποίο ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχίες στην συνέχεια”.

 

 

Πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία εν όψει του αυριανού αγώνα απέναντι στον Ήφαιστο;

”Όλα κύλησαν ομαλά. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ο Πρεβόλης ο οποίος είναι τραυματίας”.

Παίζετε απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά και σε μία από τις καλύτερες άμυνες μέχρι τώρα. Πιστεύετε οτι θα μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών;

”Βεβαίως. Η ομάδα μας έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια οτι βάζει γκολ. Η αλήθεια είναι οτι δεχόμαστε πιο εύκολα γκολ και γι’ αυτό έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις πάνω σε αυτό. Πιστεύω πάντως οτι είμαστε σε καλό δρόμο.”

Στο παιχνίδι με τον Φαληρικό ξεκινήσατε το παιχνίδι καλύτερα σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια (Δόξα Πειραιά, Ατρόμητος Κερατσινίου). Πιστεύετε οτι μπορείτε να το επαναλάβετε και στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο;

”Θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα αποβάλουμε αυτό το άγχος και θα μπορούμε να βρισκόμαστε πιο άνετα μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό άλλωστε είχαμε κάνει και τη συζήτηση τις προηγούμενες εβδομάδες για να δούμε τί φταίει”. 

[sc name=”boukis” ]