Το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς κεκλεισμένων των θυρών

 

Το καταφέραμε κι αυτό να παίζουμε στο γήπεδό μας και να μην μπορούμε να μπούμε μέσα να δούμε το παιχνίδι.

Αυτό δεν είναι καινούργιο περιστατικό το έχουμε ξανά ζήσει αλλά με τον Παναθηναϊκό δεν θυμάμαι ποτέ να παίζουμε με κλειστές τις πόρτες με άλλες ομάδες πολλές φορές.

Μήπως ήρθε ο καιρός να παρθούν μέτρα πάνω σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα;
Και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο με τα επεισόδια έξω από το γήπεδό μας .

Το ένα είναι αυτό υπάρχει κι άλλο θέμα σε όλα το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ΑΕΚ ΠΑΟΚ με την είσοδο των ομάδων στο Καραϊσκάκη τα καπνογόνα και οι πυρσοί ( ευτυχώς τους κρατούν στα χέρια) πέφτουν σαν να έχουμε Χριστός Ανέστη στης 12 η ώρα στην Ανάσταση. Με αποτέλεσμα να περιμένει ο διαιτητής γύρω στο 15¨ ανάλογα αν φυσάει ούριος άνεμος για να σφυρίξει την έναρξη του αγώνος.

Αυτό δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου και ούτε ωραίο είναι και δεν έχει κανένα νόημα.

Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα ήταν μόνο στην έναρξη του αγώνος κάνετε λάθος αν ο Ολυμπιακός βάλει το πρώτο γκολ τα καπνογόνα και οι πυρσοί έχουν τον πρώτο λόγο σαν ένα είδος πανηγυρισμού, ξανά πάλι το παιχνίδι σταματάει να καθαρίσει η ατμόσφαιρα κόβοντας τον ρυθμό των παικτών μας για ένα δεύτερο γκολ.
Και κλείνοντας αυτό το θέμα να πω ότι στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν πέφτει όχι καπνογόνο αλλά ούτε καρφίτσα γιατί η OUEFA δεν αστειεύεται πέφτουν καμπάνες. Άρα το πρόβλημα μπορεί να λυθεί και για τα παιχνίδια της Super League.

Πάμε στο αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 5-1-2020 19.30 Novasports1HD στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του για την πιθανή ενδεκάδα:

Κάτω από το δοκάρια ο Σα, Τσιμίκας και Ομάρ στα άκρα της άμυνα, Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Καμαρά και Μπουχαλάκης στο κέντρο του γηπέδου, μπροστά τους ο Βαλμπουενά, Ποντένσε με τον Μασούρα στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή της επίθεσης ο Έλ Αραμπί.

Στη αποστολή μετέχουν: Αλέν Τζολάκης, Κούτρης, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο, Λοβέρα, Ρατζάλοβιτς, Αβραάμ, και Σισέ που προπονείται κανονικά πλέον

[sc name=”BITROS”]