Το Αιγάλεω επικράτησε εκτός έδρας 2-0 του Ασπροπύργου.

Πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας της Football League πήρε το Αιγάλεω το οποίο επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Ασπροπύργου για την 13η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Football League και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Καλλιθέα.

Στο 31ο λεπτό ολέθριο λάθος του Ζαχαρού, έκλεψε ο Μαγκάκης, έδωσε στον Χαντί αλλά ο Ντμιτροβιτς είχε την απάντηση στο σουτ του και έδιωξε σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ και έπειτα από καραμπόλες, ο Παπανικόλας σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει ξανά κόρνερ.

Στο 51΄το Αιγάλεω απείλησε ξανά όταν Χαντί απέφυγε και τα δύο στόπερ του Ασπροπύργου, βγήκε τετ α τετ, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Οκτώ λεπτά αργότερα βέβαια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις και άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπαρμπαρούσης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για το 1-0.

Το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ έγραψε στο 76ο λεπτό ο Οικονομόπουλος που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων του.

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Τριποτσέρης, Θεοδώρου, Αργυρόπουλος (72′ Κατίδης), Παπαθανασίου, Να, Κυριαζής, Ζαχαρός, Βασιλείου, Μαρούδας (80′ Λάμπογλου), Τζανουλίνος.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Σπ. Βλάχος, Οικονομόπουλος, Καζνέτση (46′ Μαχαίρας), Χαντί (70′ Τσίτσαρης), Τσιλιγκίρης (90′ Οκάν), Γουερέ (62′ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης (90′ Λάσκαρης).