Το Αιγάλεω επικράτησε 2-0 της Καλαμάτας.

Μεγάλη νίκη για το Αιγάλεω το οποίο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Καλαμάτας και έφτασε τους 22 βαθμούς και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου της Football League.

Από την πλευρά της η Καλαμάτα έμεινε στους 32 βαθμούς όντας στην πρώτη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Αιγάλεω ήταν ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος σκόραρε και τα δυο γκολ της ομάδας του και της έδωσε τη νίκη.

Το Αιγάλεω μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε με τον Μπαρμπαρούση στο 30΄αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Ο ίδιος παίκτης έκανε στο 38΄το 1-0 καθώς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Καλαμάτας και σκόραρε.

Η Καλαμάτα προσπάθησε να απειλήσει στο δεύτερο μέρος με ευκαιρίες από τους Μπουσιμπίμπα και τους Μαρκόφσκι (με αποκορύφωμα την κεφαλιά στο 82΄που έβγαλε ο Σικαλιάς) αλλά ο Μπαρμπαρούσης χτύπησε ξανά στο φινάλε και με κρέμασμα στον Αραμπατζή έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Π. Βλάχος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Σ. Βλάχος, Πινιώτης, Χαντί (56′ Κασνέτση), Σταματάκης (76′ Τσίτσαρης), Μπαρμπαρούσης, Οικονομόπουλος (57′ Οκάν), Τσιλιγκίρης (86′ Λάσκαρης).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Αραμπατζής, Παναγιώτου, Καρούτης (60′ Μαρκόφσκι), Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Σαλίνες (72′ Ηλιόπουλος), Νατσιόπουλος, Κέρι (60′ Σουμπίνιο), Τριανταφυλλάκης (60′ Παυλίδης), Φελίπε, Αλεξόπουλος (60′ Μπουσμπίμπα).