Τη βασιλόπιτα έκοψαν οι Βετεράνοι του Ιωνικού Νικαιας. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το καθιερωμένο κόψιμο της Βασιλόπιτας έκανε το Δ.Σ. Βετεράνοι  Ιωνικός Νικαιας την Τετάρτη  το βράδυ. Προσκεκλημένος ο Έντιμος Δήμαρχος Γεώργιος Ιωακειμίδης .

Εκοψαν την Βασιλόπιτα μέσα σε ένα ζεστό και ποδοσφαιρικό κλίμα.

Βετεράνοι  Ιωνικός Νικαιας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία.

Στην κοπή της πίτας του Ιωνικού παραβρέθηκαν :

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης , ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο πρώην υπουργός Τάσος Νεράντζης οι Αντιδήμαρχοι Νίκαιας = Ρέντη , Αθλητισμού Νίκος Παναγόπουλος, Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Κοτζαμάνης, Καθαριότητας Γιάννης Μπακατσέλος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρεγγίνα Γλαυκίδου – Παπαδοπούλου, Αρχοντία Παπαδοπούλου, Αναστάσιος Λουκίσας, Γεώργιος Ακάς.

Νικόλαος Σούτας τομεάρχης ανάπτυξης και επενδύσεων της Ελληνικής Λύσης . Ο κ. Κυριάκος Μαργιόλης εκπρόσωπος του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Τραγάκη , η κ. Ρένα Δακουτρού εκπρόσωπος του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Ραγκούση , η κ. Μαγκούνη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη, ο Διευθυντής Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη Λάκης Περτέσης.

Από τον αθλητικό χώρο το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Ιωνικού Γιάννης Τσιριγώτης, από το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου οι κ. Β. Κρίθαρης, Κ. Αλεξανδρίδης, Κ. Μαλαματενάκης, Κοσένας ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κανέλλος Τσίρμπας με τον Αντιπρόεδρο Στέλιο Παπαλεξάνδρου, ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, ο πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας .

Εκπρόσωποι Συνδέσμων Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΕΚ ( Σεραφείδης, Συμιγδαλάς , Καρυδόπουλος) Περάματος ( Φούσκας ) ,Μοσχάτου( Καλαμάρας), Δραπετσώνας ( Πολυχρονιάδης , Λεούσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

[sc name=”fanis” ]