Τη φανέλα της θα φοράει ο 27χρονος επιτελικός μέσος Θανάσης Κωνσταντής.

Σε μία ακόμη σημαντική ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας, καθώς και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της θα φοράει ο 27χρονος επιτελικός μέσος Θανάσης Κωνσταντής.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε στην ομάδα μας πριν 6 χρόνια και από την πρώτη στιγμή δέθηκε μαζί της, όντας έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του όποτε του ζητηθεί.

Ακόμα και όταν η ομάδα αντιμετώπιζε δυσκολίες, ο Θανάσης ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη του.

Είναι ένας παίκτης που διακρίνεται ιδιαίτερα για την τεχνική του κατάρτιση και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα.

Μπορεί τις τελευταίες χρονιές κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει την ομάδα όσο θα ήθελε κι ο ίδιος, όμως γνωρίζουμε τί μπορεί να προσφέρει τόσο μέσα στο γήπεδο, με το πλούσιο ταλέντο του, όσο και έξω από αυτό, με την εμπειρία και την προσωπικότητα του, και είμαστε σίγουροι ότι τη νέα σεζόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε, λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και να πανηγυρίσει πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας στο μέλλον.