Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Κούστας και 15 μέρες καραντίνα!

Αυτό που φοβόταν ο Νίκος Κούστας και όλη η ομάδα της Κηφισιάς δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Ο νεαρός τεχνικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό όπως ανακοίνωσε και στον λογαριασμό του στο Facebook. Αυτό σημαίνει οτι θα παραμείνει σε καραντίνα για 15 μέρες, κάνοντας υπομονή να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Σε επικοινωνία που έχουμε με τον κόουτς, μας είπε πως είναι αρκετά δυσαρεστημένος που δεν θα βρεθεί κοντά στην ομάδα του για το επόμενο διάστημα. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Νίκος Κούστας νιώθει καλά. Παρ’ όλα όμως θα πρέπει να μείνει σπίτι.

Θυμίζουμε πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας της Κηφισιάς απέναντι στην ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς, θα υποβληθούν και αυτοί αύριο σε εξετάσεις και αν όλοι βρεθούν αρνητικοί, θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με το υπόλοιπο επιτελείο.

Ευχόμαστε περαστικά στον κόουτς και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα!

”Θα ήθελα να ενημερώσω πως ο ιός χτύπησε και εμένα, όπως έδειξαν τα δύο τεστ που έκανα, λόγω του πυρετού που είχα το Σάββατο. Παρότι απο την Κυριακή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, με αίσθημα ευθύνης έχω τεθεί σε καραντίνα για να προστατέψω πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου και το καθημερινό περιβάλλον μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Κηφισιάς που ήταν απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, αλλά και όλους για τα μηνύματα που έλαβα! Με υπομονή και τήρηση των οδηγιών των ειδικών θα το ξεπεράσουμε και αυτό… Εύχομαι υγεία σε όλους!”,αναφέρει η δημοσίευση του Κούστα.

[sc name=”hpeiros” ]