Θέμα χρόνου η άφιξη του Κώστα Μανωλά στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μανωλάς έχει ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο της Νάπολη ότι η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε τον Ολυμπιακό.

Οι Ναπολιτάνοι το έχουν καταλάβει αυτό και προσπαθούν να πάρουν κάτι πάρα πάνω την τελευταία στιγμή από τον Ολυμπιακό.Δεν έχει καμιά σημασία αν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προπονητής της Νάπολι τον κάλεσε σήμερα στην αποστολή της Νάπολη να αγωνιστεί στο ματς της πρεμιέρας του Ιταλικού πρωταθλήματος ( εμείς ακόμα δεν το ξέρουμε πότε θα κάνουμε πρεμιέρα) με την Βενέτσια, και αυτό χαροποίησε τον Μανωλά διότι κατάλαβαν ότι τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Όλα είναι πανέτοιμα για τον Κώστα Μανωλά 5 ετές συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Τί άλλο θέλει και με την ομάδα της καρδιάς του.

Μπορεί η Νάπολη στην αρχή να “στράβωσε” με τον Μανωλά που δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομαδα τους αφού πριν δυό χρόνια ξόδεψαν 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ρόμα. Αλλά είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν και τον ποδοσφαιριστή, με το ζόρι ποδόσφαιρο δεν έπαιξε κανένας.

Από τη άλλη πλευρά ο διάσημος μάνατζερ Ραϊόλα έχει υποσχεθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι τον Κώστα Μανωλά θα τον φέρει στον Πειραιά, είτε με τον ένα τρόπο είτε  με άλλο ( ανταλλαγή Μαντί Καμαρά) Ο Ολυμπιακός με την συμμετοχή του Κώστα Μανωλά και με τον Βατσλικ κάτω από τα δοκάρια αλλάζει ποιότητα στην άμυνά αφού βεβαίως έρθουν και τα δυο μπακ που αναζητά.

Ο Σεμέδο θεωρείται για τον Ολυμπιακό ξένο σώμα είτε πάρει άδεια για την Γουλβς είτε όχι .Παράλληλα με την άνοδο του Σισέ και την προσωπικότητα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου καταλαβαίνετε τι άμυνα θα έχει ο Ολυμπιακός.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]