Θ.Μπαλαφούτης για Κύπελλο ενόψει Δόξας και όχι μόνο !!!!

Hμέρα Κυπέλλου Πειραιά το Σάββατο, με τον νεανικό Ατρόμητο Κερατσινίου, να φιλοξενείται στις 17.00 το απόγευμα, απο την Δόξα Πειραιά, στο γήπεδο της Νίκαιας, για την Β’ φάση της διοργάνωσης.

Για το παιχνίδι αυτό μας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Μπαλαφούτης, που ως γνωστόν για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του, βλέποντας πιο μπροστά σε οτι αφορά την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοιού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:

”Οσον αφορά το ματς του Κυπέλλου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κάνει την δική της προσπάθεια και προσπαθεί να επιβιώσει.

Ο θεσμός του Κυπέλλου καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια είναι υποβαθμισμένος.

Εμάς στόχος μας είναι να σωθούμε απο τον Α’ γύρο, αλλά πάνω απο όλα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε παιδιά, δίνοντας τους ευκαιρίες και για αυτό ρίξαμε κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας.

Κατά την γνώμη μου η φετινή αγωνιστική σεζόν είναι στον αέρα, λόγω του ιού, και καμία ομάδα δεν ξέρει τι της ξημερώνει.

Εμείς απο την πλευρά μας παρακολουθούμε τα πάντα όσο μπορούμε, ώρα εισόδου των παικτών μας, θερμομέτρηση και άλλα, τηρώντας τα πρωτόκολλα.

Υπάρχουν παράγοντες στο Πειραικό ποδόσφαιρο, που δίνουμε τα πάντα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, στερούμαστε πράγματα και χωρίς να γνωρίζουμε αν ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν.

Εμείς θα είμαστε εδώ όρθιοι και θα προσπαθούμε, και θα αποχωρήσουμε μέχρι να κουραστούμε ή να μας κουράσουν”.