Τέλος ο Καραγιάννης από τον Πανιώνιο, ευχαριστεί τον Βουτσινά για τη συνεργασία

Με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Κερατσινίου Αντώνης Καραγιάννης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με τους Κυανέρυθρους.

Ο Καραγιάννης ευχαρίστησε επίσης και τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου Δημήτρη Βουτσινά, αναφερόμενος πως ήταν μεγάλη του τιμή που συνεργάστηκε μαζί του, ενώ τον αποκάλεσε και ”παντελονάτο”.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

”Σήμερα έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα και επίσημα ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο με την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΕΡ. Παράλληλα με του συμπαίχτες μου που τους ευχαριστώ πολύ για την άψογη και απολύτως αρμονική συνεργασία που είχαμε, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον πιο μάγκα, τον πιο ‘’παντελονάτο’’, τον καλύτερο προπονητή που έχω συναντήσει στα 20 χρόνια που αγωνίζομαι έως σήμερα, τον ΚΥΡΙΟ Δημήτρη Βουτσινά ! Ήταν μεγάλη τιμή και αισθάνομαι απίστευτα τυχερός που παρόλο που συνεργαστήκαμε για 1η φορά κόουτς, γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο με απόλυτο ήθος και αξιοπρέπεια και ένα προπονητή επαγγελματία σε όλα τα επίπεδα που αγαπά αυτό που κάνει και τον ευχαριστεί να μεταλαμπαδεύει τις απίστευτες γνώσεις και εμπειρίες που έχει είτε σε μικρούς είτε σε μεγάλους. Συνάντησες και συναντήσαμε (όλοι οι παίχτες) κάθε είδους εμπόδια, αλλά πάντα ήσουν εκεί και μας προστάτευες από όλους και από όλα. Ποτέ δεν έβαλες το προσωπικό σου εγωισμό-συμφέρον πάνω από την ομάδα, αντιθέτως δημιούργησες αρμονικά ένα ποδοσφαιρικό κράμα γεμάτο ποδοσφαιρική παιδία και αξιοπρέπεια που οδηγό είχε το μέταλλο του πρωταθλητή (παρ’ όλου που πολλές φορές κατάπιες αστοχίες και λανθασμένες συμπεριφορές από όλους μας). Ποτέ δεν έκανες διακρίσεις ανάμεσα στου ποδοσφαιριστές σου και πάντα τα κριτήρια των επιλογών σου ήταν ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, γιατί όπως μας έλεγες κι εσύ ‘’όλοι φίλοι θα είμαστε, αλλά πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και δίκαιη ανταμοιβή και στον δουλευταρά και στον τεμπέλη’’. Τέλος, να τονίσω ότι ξέρουμε πολύ καλά όλοι οι ποδοσφαιριστές ότι τον στόχο της ομάδας τον θέσαμε ΟΛΟΙ μαζί και ότι η φιλοσοφία η δικιά σου ταυτίζεται απολύτως με την φιλοσοφία των παιχτών !!!
Για όλους τους παραπάνω λόγους σε ευχαριστώ ΚΥΡΙΕ Δημήτρη Βουτσινά.

Υ.Γ : Εύχομαι η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ υγεία χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος της σεζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα”

[sc name=”boukis” ]

Exit mobile version