Τελικά πόσους τραυματίες έχει η Λίβερπουλ;

Όσο πρίμα της πήγαιναν τα πράγματα την περσινή χρονιά, κατακτώντας εν τέλει το πολυπόθητο πρωτάθλημα της Premier League, τόσο άτυχα της πάνε φέτος.

Η Λίβερπουλ έχει να ανέβει ένα ολόκληρο βουνό μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μιας και ο Γιούργκεν Κλποπ βλέπει να χάνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, είτε από τραυματισμό είτε από… κορωνοϊό.

Ειδικότερα, ο Normal One έχει 9 βαρυσήμαντες απουσίες οι οποίες θα λείψουν από 2 εβδομάδες μέχρι και 7 μήνες.

Η πιο τρανταχτή είναι αυτή του Φαν Ντάικ ο οποίος θα λείψει 6-7 μήνες λόγω ρήξης χιαστών στο ματς κόντρα στην Έβερτον. Παρόμοιο τραυματισμό έχει και ο Γκόμεζ ο οποίος θα μείνει εκτός για 5-6 μήνες.

Στο κλαμπ μπήκε και ο Άρνολντ που θα είναι εκτός για έναν μήνα, ενώ και ο Ρόμπερτσον τραυματίστηκε, αλλά η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Αυτά για την άμυνα. Στο κέντρο θα απουσιάζουν σίγουρα οι Φαμπίνιο και Τιάγκο Αλκάνταρα για το ματς απέναντι στη Λέστερ τη Κυριακή ενώ η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόρνταν Χέντερσον

Τέλος, στην επιθετική γραμμή ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν θα παραμείνει εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα, ενώ ο Σαλάχ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 14 μέρες.

Τσιμίκα μήπως ήρθε η ώρα σου;

 

 Δείτε το πρόγραμμα της Λίβερπουλ τον υπόλοιπο αλλά και τον επόμενο μήνα:

22/11 Λέστερ (εντός)

25/11 Αταλάντα (εντός)

28/11 Μπράιτον (εκτός)

1/12 Άγιαξ (εντός)

5/12 Γούλβς (εντός)

9/12 Μίτιλαντ (εκτός)

12/12 Φούλαμ (εκτός)

16/12 Τότεναμ (εντός)

19/12 Κρίσταλ Πάλας (εκτός)

26/12 Γουέστ Μπρομ (εντός)

28/12 Νιούκαστλ (εκτός)

Photo Credits: Thisisanfield.com

[sc name=”boukis” ]