Τα ξημερώματα Τετάρτης ο Πιερ Κουντέ ήρθε στην Ελλάδα

Πάτησε Αθήνα ο παικταράς Πιερ Κουντέ 1 η ώρα 23-6 για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τα ίδια παπούτσια του Μαντί Καμαρά.

Τον Πιερ Κοντέ υποδέχθηκε όπως πάντα ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νίκος Γαβαλάς και οι μάνατζερ του.

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του Πιερ Κουντέ: Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, δηλώσεις θα κάνω αύριο όταν ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις, και υπογράψω και το συμβόλαιό μου.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους μετά τον Τικίνιο να κάνουν δικό τους και τον Πιερ Κουντέ. Ο Καμερουνέζος μέσος τα ξημερώματα της Τετάρτης ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Αφρικανό χαφ προσγειώθηκε στη 01:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την Τετάρτη (23/6) o διεθνής άσος θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους πρωταθλητές, οι οποίοι προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό χαφ. Ο Πιερ Κουντέ, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Καμερουνέζος μέσος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή (25/6) στην Αυστρία.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τους Πειραιώτες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την προσθήκη του 25χρονου χαφ. Ενας πολύ παίκτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μάιντς. Συνολικά, έπαιξε σε 70 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 4.354 λεπτά συμμετοχής.

Με την προσθήκη του Κουντέ ο Ολυμπιακός θα είναι πανίσχυρος στον άξονα και κυρίως πανέτοιμος για το ενδεχόμενο που πουληθεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος «πολιορκείται» από αρκετές ομάδες της Ευρώπης. Μία αυτές είναι και η Νάπολι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιερ Κουντέ αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, μετά τον Τικίνιο. Δύο σπουδαίες προσθήκες, που ανεβάζουν επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα βοηθήσουν πολύ στην νέα αγωνιστική σεζόν.

[sc name=”hpeiros” ]