Τα βλέμματα στραμμένα στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (28/10, 21:00)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τη Φενέρμπαχτσε (28/10, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα ενάντια στην Άλμπα Βερολίνου και επιθυμούν να «κλείσουν» ιδανικά τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναφερόμενος στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου (27/10) πως «αντιμετωπίζουμε μια συνολικά πολύ καλή ομάδα», ενώ συμπλήρωσε: «έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια στην τελευταία κατοχή από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ. Απέδειξε την δυναμική και την ποιότητά της σε αυτά τα παιχνίδια».

Παράλληλα, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: «Έχουν βάθος στο ρόστερ και δεν θέλω να σταθώ μόνο στις μονάδες τους (Βέσελι, Χένρι, Ντε Κολό και άλλοι). Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι το σημαντικότερο για να μπορέσεις να κερδίσεις τέτοιες ομάδες».

Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει την αναμέτρηση κόντρα στον τουρκικό σύλλογο, με οδηγό τους εξαιρετικούς αριθμούς στην επίθεση, σκοράροντας ανά εντός έδρας ματς σχεδόν 80 πόντους (79.75) κατά μέσο όρο, ευρισκόμενος στη δεύτερη θέση της στατιστικής, πίσω μονάχα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (83.5). Το τζάμπολ θα τον βρει στο 4-2, ενώ τους φιλοξενούμενους στο 2-4.