Tα σχέδια του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

 

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να του υποσχεθούν ότι θα νικήσουν την Κυριακή τον Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι του, και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Είναι γεγονός ότι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν γνωρίζουμε και το λόγο γιατί συμβαίνει αυτό.
Ο κόσμος θέλει ο Ολυμπιακός να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό και να του βάζει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, και με την Λαμία π.χ. ας παίξει χαλαρά αρκεί να νικήσει.

Τι ζητάμε έχουμε 6 ντέρμπι το χρόνο μέσα -έξω με Παναθηναϊκό- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ μη ξεχνάμε και τον Άρη, εκεί η ομάδα θέλουμε να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος αυτό να τους το μεταφέρει με τον δικό του τρόπο στους ξένους παίκτες, μιλάει όλες τι γλώσσες.

Πάμε στο ντέρμπι της Κυριακής, ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα (το έχει πάρει το μήνυμα) είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία χρόνια, δική μου εκτίμηση προσπέρασε και τον Βαλβέρδε. Τις μοναδικές αλλαγές που θα κάνει είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Κούτρης στην θέση του Τσιμίκα, και στην επίθεση θα παίξει ο νέος πιστολέρο Έλ Αραμπί στην θέση του Γκερέρο.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Ρατζέλοβιτς (έφυγε κουτσαίνοντας) από το γήπεδο την Τετάρτη το βράδυ από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Χάρι Γουίνγκς και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι

[sc name=”BITROS”]