Τα πλάνα του Μαρτίνς με την Λαμία και τον Πανιώνιο

Ο μήνας Φεβρουάριος είναι φορτωμένος με πολλούς αγώνες για τον Ολυμπιακό, κάθε 3-4 μέρες υπάρχει παιχνίδι επίσημο.

Την Τετάρτη 12-2- 18oo Cosmotesport1HD γίνεται ο επαναληπτικός με την Λαμία στο Καραϊσκάκη για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Ακολουθεί η αναμέτρηση τo Σάββατο 15-2 -19.30 Novasport1HD εντός έδρας με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Super League. Και την Πέμπτη 20-2-22οο Cosmotesport1HD το μεγάλο ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη για το Guropa League

O Πέδρο Μαρτίνς καλείται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, για να μην καταπονηθούν οι ποδοσφαιριστές.

Καθώς οι Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μασούρας, έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, άρα θα παίξουν κανονικά με την Λαμία εκτός του Ομάρ, για να καθαρίσουν από νωρίς την πρόκριση. Θέση με την Λαμία διεκδικούν  Σισέ, Καφού, και Μορ.

 

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την θέση του δεξιού μπακ, ο Γκασπάρ έχει μια θλάση και θα απουσιάσει μερικές μέρες ο Ομάρ είναι τιμωρημένος και ο Τοροσίδης δεν είναι έτοιμος. Έτσι ο Αβραάμ να ετοιμάζεται να παίξει δεξιός μπακ, μια χαρά θα τα πάει και ταχύτητα έχει και έμπειρος είναι.

Μετά τον τραυματισμό του Σουντανί ο Μορ θα έχει την ευκαιρία να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής να μας δείξει τα τεράστια προσόντα που είδαμε στα βίντεο.
Πιθανότατα λοιπόν να τον δούμε την Τετάρτη με την Λαμία, και το Σάββατο με τον Πανιώνιο

[sc name=”bitros” ]